Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Mijn apparatuur Biogafie Mijn muziek Vroegere instumenten Contact Links 

Startpagina

The Keybee is mijn homestudio, geschikt voor opnames van diverse toetsinstumenten, gitaar, bas, saxofoons, zang e.d. Er wordt voornamelijk aan prive projecten gewerkt en af en toe een project voor derden (als de agenda het toelaat).Verderop kun je diverse fragmenten beluisteren, die in de afgelopen jaren door mij zijn gemaakt en opgenomen. Dit is de vierde lokatie van mijn studio en tot nu toe de meest comfortabele.

07-06-'14: Ik ben gestopt met AhmShere en nu weer op zoek naar een progressief symphonische band of mensen om er een op te zetten.06-06-'14: Muziek pagina geupdate.08-08-'12: Nieuwe foto's en muziek op de muziekpagina. Facebook link toegevoegd.04-08-'11: Diverse kleine aanpassingen.21-07-'11: Vroegere instrumenten verder aangevuld14-07-'11: Vroegere instrumenten aangevuld12-07-'11: Links naar AhmShere toegevoegd en diverse kleine aanpassingen.14-06-'11: Foto's toegevoegd.05-05-'11. Muziek toegevoegd.

Nieuws:Mijn naam is Rien Fierst en ik speel piano en alles wat toetsen heeft vanf mijn 10de jaar. Vele bands en stijlen heb ik door de jaren heen gespeeld. Van progressief tot commercieel, van funk tot fusion, van easy tot hard. Veel live opgetreden en regelmatig studio werk. Nu ben ik weer terug bij mijn roots: Symphonisch-Progressieve-Rock. Een lang woord en het is maar een hokje. Laat de muziek spreken.

keys - recording - producing

The Keybee

The Keybee